Actualitat, Ara Mollet ERC

El sindicalista Jordi Carro i la mestra Mireia Oliva, a la llista d'Ara Mollet ERC EUiA

A la foto d'esquerra a dreta: Jordi Carro, Marta Vilaret i Mireia Oliva.
A la foto d'esquerra a dreta: Jordi Carro, Marta Vilaret i Mireia Oliva.

Ara Mollet ERC - EUiA ha presentat dos nous candidats que estaran entre els deu primers a la llista electoral per al 28-M. En aquesta ocasió, han estat el sindicalista i responsable de barris de la secció local d'ERC, Jordi Carro, i la mestra i exdirectora de l'Escola Can Besora, Mireia Oliva.

Carro, de 55 anys, ha estat gairebé tota la vida veí del barri de Lourdes. És membre de la UGT i milita a ERC des d'abans de les eleccions de 2019. Professionalment, es dedica al món de la impressió i, com a sindicalista, té experiència en la representació legal de treballadors i està format en la mediació de conflictes.

Com a responsable de barris de la secció local d'ERC, Carro considera que el govern del PSC ha dut a terme unes polítiques als barris "molt asimètriques. Hi ha barris on s'han fet coses, però altres han quedat molt enrere". Carro ho exemplificava amb el seu barri. "A Lourdes, per exemple, les voreres no són transitables per als vianants, i les mancances a la via pública es repeteixen a altres zones com els barris de les dues estacions i alguns espais de Can Pantiquet", opina.

Carro ha fet el pas de pujar a la llista d'Ara Mollet respecte a l'any 2019 perquè "com a veí de Lourdes m'he sentit exclòs i vull recuperar la representativitat que no he pogut tenir i ho faig amb ERC perquè és el partit amb qui comparteixo valors i representa el canvi que necessita la ciutat".

Per la seva part, Mireia Oliva, de 54 anys, és mestra i va treballar durant 16 anys a diversos centres juvenils del Departament de Justícia de la Generalitat, entre els quals Els Til·lers de Mollet. Més tard va passar a l'escola ordinària i va ser mestra a Col·legis Nous i després a Can Besora, on també ha estat directora.

Pel que fa a la seva trajectòria política, milita a ERC des de fa cinc anys i forma part de l'executiva local del partit com a vocal. "Estic a ERC perquè és el projecte que representa les ganes i la il·lusió per transformar Mollet, una ciutat que necessita mirades diverses i que sigui capdavantera amb propostes reals i pensades per a tothom", indica.

La cap de llista d'Ara Mollet ERC EUiA, Marta Vilaret, destacava dels dos candidats que "són persones sociables, que parlen amb els veïns i coneixen quines són les seves necessitats" i afegia que "són gent valenta que fa un pas endavant per canviar la realitat que els envolta".

La presentació de la candidatura al complet serà dissabte 25 de març a les 12 h al parc de les Pruneres.