Des de l’evident respecte absolut a les decisions personals del senyor Josep Monràs, cal dir que la renúncia a l’alcaldia que s’ha anunciat avui és certament estranya; no ha estat un comiat de l’activitat política, sinó que l’alcalde Monràs continuarà com a regidor i com a diputat a la Diputació de Barcelona.

No ha aclarit en cap moment els motius que l’han dut a prendre aquesta decisió, per tant això ens porta a pensar que es tracta de motius purament electorals; simular una renovació posant al capdavant una nova cara, que a un any vista de les eleccions podrà promocionar-se des de l’alcaldia, al costat i sota la tutela del fins ara alcalde, que ha deixat clar que seguiria com a regidor d’esports.

La seva continuïtat en l’equip de govern constata que aquesta renovació no existeix, i que el mateix equip, amb el mateix projecte esgotat, que ha dut la ciutat a l’estancament actual, és el que seguirà aquest darrer any i es presentarà a les properes eleccions amb una cara nova. Per tant, ens trobem davant una operació de marketing preelectoral per part de l’equip de govern que continuarà sense donar resposta a molts reptes que té la nostra ciutat.

Els seus 18 anys com a alcalde de la ciutat ens deixen un llegat poc transformador i gens dialogant. Les seves paraules a la roda de premsa d’aquest matí han reflectit aquesta actitud poc dialogant i transparent que ha tingut amb l’oposició que no estava d’acord amb moltes de les polítiques impulsades pels seus respectius governs. Després de 35 anys de govern socialista a Mollet l’únic canvi real i renovació possible de la nostra ciutat passa pel lideratge d’Ara Mollet – ERC MES amb la Marta Vilaret al capdavant.

Mollet necessita escoltar més la seva gent; la reactivació econòmica, comercial i cultural; una millora dels carrers i les places; atraure, potenciar i acompanyar el talent enorme que tenim… Cal posar Mollet realment al mapa. Tenim projecte, il·lusió i ganes, i una ciutat amb una potencialitat enorme que aquest govern no ha sabut aprofitar.

Farem de Mollet la ciutat que els molletans i les molletanes ens mereixem!

Ara toca Ara Mollet ERC,

Ara toca Marta Vilaret!