Isabel Padilla que és regidora pel grup municipal d’Ara Mollet ERC – MES des del juny del 2019, anunciaria en el ple ordinari de dema corresponent al mes de de juliol, que deixa el seu càrrec com a regidora a l’ajuntament.

La nostra companya va concórrer a les llistes municipals del 2019 d’Ara Mollet ERC-MES com a independent, tot i això va acabar fent-se militant d’ERC Mollet, perquè tal com diu ella “Estar como regidora en el grupo político de Ara Mollet ERC-MES ha sido un periodo de aprendizaje para mí y de conocer muy buena gente, tanto en el grupo de regidores como en el de militantes”.

També va ser una aposta del partit per a representar a la comarca en les passades eleccions al Parlament, on va ser escollida pel Congrés Comarcal juntament amb sis companys més.

Tal com diu la presidenta de la secció local, Meritxell Humbert: “Fa ja tres anys vam presentar a les llistes a la nostra regidora Isabel Padilla, una aposta d’ERC Mollet per representar l’obertura al conjunt de la societat catalana. La Isabel ha estat una gran regidora que ens ha representat com a treballadora, feminista i republicana” 
 
Meritxell Humbert, com a presidenta de la secció local d’ERC Mollet, li ha traslladat la nostra voluntat d’incorporar-la a l’executiva per que segueixi treballant des del màxim òrgan de decisió local, un proposta que en cas d’acceptar-la, haurà de referendar la nostra militància“Volem agrair-li tota la feina que ha fet fins ara i la que sabem que continuarà fent. No volem perdre tot el que ens aporta ni tots els valors que representa”, conclou Humbert.