El gener del 2019 es va posar en funcionament una planta de biomassa construïda com annex del Pavelló del Club de Bàsquet Mollet, situat a l’avinguda Caldes de Montbui 1 de Mollet del Vallès.

Des de llavors el seu funcionament per tal d’escalfar aigua calenta a l’equipament ha generat molèsties al veïnat, sobretot dels habitatges que hi ha just al davant a la mateixa avinguda de Cales de Montbui. Els veïns es queixen que quan funciona, un espès fum (perjudicial a més per a la salut pública) entra a dins dels seus habitatges, impedint l’obertura de les finestres als habitatges propers.

Aquest passat cap de setmana – 21 i 22 de maig- dia ni nit sense interrupcions, la planta de biomassa va estar en marxa cremant fusta i traient fum per la seva xemeneia situada a pocs metres d’un nucli urbà densament poblat amb centenars de persones que hi viuen (entre els barris de Plana Lledó i de Col·legis Nous).

De del grup municipal d’Ara Mollet ERC – MES reclamem una explicació urgent al veïnat de la zona, així com també que se solucioni aquest greu problema.

Demanem un aclariment al Govern municipal, tant del perjudici als veïns afectats així com també sobre l’ús d’una energia d’aquestes característiques en ple nucli urbà de Mollet del Vallès.