I per aquest motiu el Govern de l’Ajuntament de Mollet no pot escudar-se en la malaltia per retallar drets. Cal ser conscient de la gravetat del moment, però també cal fer treballar perquè no s’aturi tot allò que la ciutat de Mollet ha forjat durant tants anys. Sempre amb l’acompliment de les mesures sanitàries decretades i el propi sentit comú, ha quedat demostrat que la vida social, el comerç, la mobilitat i la cultura són segures.

L’economia ha de seguir perquè els molletans i molletanes depenem del nostre treball per sobreviure: avui destaquem per ser la població del Vallès amb més locals buits (i és que la capitalitat comercial molletana no es treballa). Els centres cívics han d’estar oberts per a la població. La gent gran, els joves, la cultura i l’esport no poden ser els grans oblidats. Tal i com hi ha moltes poblacions cal programació cultural i esportiva, calen els teatres oberts i suport a les entitats. Hi ha d’haver Festa Major, i activitats al carrer. Mollet no pot quedar parat. Els mitjans de comunicació públics han d’informar de manera veraç del que passa a la ciutat i sobre totes les visions que hi ha. Això és la democràcia.

A més, ens trobem davant d’una voluntat repressiva que l’alcalde Monràs avala amb els seus discursos i actuacions. Com ja se sap el nostre regidor i portaveu Oriol López i l’expresident d’ERC Albert Biescas han estat portats a judici per l’alcalde i la Fiscalia per expressar opinions que no agraden a l’equip de Govern. També tenim represàlies per muntar actes amb bona voluntat durant la Festa Major. I ara també es persegueixen i s’agredeixen persones per penjar cartells informatius a la ciutat.

No anem bé. La llibertat i la vida han de prosperar. I Mollet no pot quedar aturat.

Grup municipal d’Ara Mollet ERC – MES