Una Taula de Ciutat excepcional per a un moment excepcional, ja que serà des de la unitat que podrem donar la millor resposta a aquesta crisi sanitària, social i econòmica. I és que cal una reforma important del pressupost del 2020 i treballar en el del 2021. Calen mesures que serveixin per revertir la crisi i ajudar les famílies i el teixit productiu i comercial. I cal un Pla estratègic de reconstrucció.

De moment des d’Ara Mollet creiem que no s’ha fet prou però encara hi som a temps. Fa un mes presentàvem una proposta per destinar 1.278.500 € del pressupost municipal a superar la crisi, i encara no hem obtingut resposta. Cal prioritzar i cal entendre la situació en què vivim, i nosaltres ho tenim clar. No governem però ens posem al costat del Govern molletà per treballar plegats.

I no ens oblidem que l’Estat de l’Alarma s’està fent servir per recentralitzar, militaritzar, restringir drets individuals i col·lectius i per inocular por a la societat que no ha de deixar de ser lliure. A més, s’intenta tapar l’escàndol de la monarquia (dels borbons Felipe i Juan Carlos) que han perpetrat actes de corrupció colossals i que voldrem que passin comptes aviat.

Per últim volem explicar una proposta que pensem que pot ser útil. Es tracta de la creació dels Vals-Cupons per al Comerç i les Famílies de Mollet. Serien uns vals que s’entregarien a les llars molletanes per poder ser usats al comerç molletà. Seria una gran inversió de l’Ajuntament que ajudaria el comerç local creant una nova xarxa de clients i crearia nous hàbits de compra. Però també ajudaria de manera directa les famílies. Posem-los en marxa!

Grup municipal d’Ara Mollet ERC – MES