Ara Mollet ERC – MES ha obtingut un grandíssim resultat. Hem tret 6 regidors (3 regidores i 3 regidors) que ens situen ara sí com la clara alternativa a governar Mollet. El 2011 teníem un 7% dels vots (1.318). El 2015 un 16% (3.375). I ara un 23% (5.260). Cada 4 anys hem anat guanyat 2.000 vots de molletans i molletanes que confien en nosaltres. I això és positiu per als republicans independentistes i socialistes sobiranistes. Hem guanyat les eleccions al barri de Santa Rosa. I hem quedat segons a tota la resta de barris: això ens esperona a seguir treballant com fins ara amb les seccions de barri i a prop de la gent.

Cal abans de seguir una felicitació sincera a Josep Monràs, que segueix essent alcalde de Mollet del Vallès. Nosaltres hem intentat un govern alternatiu. I creiem que hem perdut una gran oportunitat perquè estem a dins d’una teranyina d’on no hem sabut sortir. El Govern plural i de canvi que proposàvem era una alternativa lògica i normal. Més d’11.000 vots que des de la seva pluralitat de 4 forces s’havien presentat a unes eleccions amb la voluntat de fer un canvi a la nostra ciutat. Cal pensar que el PSC governa amb 7.900 vots.

Teníem 11 regidors pel canvi (6 d’Ara Mollet ERC – MES, 4 de Mollet en Comú i 1 de Junts per Catalunya). Però no hem pogut arribar als 13. Podem va ser creat per canviar les coses i per transformar. I a Mollet aquesta no ha estat la seva prioritat; després de 32 anys ha apostat per la continuïtat. Tot i aquesta decepció, entenem que sempre cal fer autocrítica. No n’hem sabut prou.

Ara toca acceptar la realitat i treballar en positiu. Ara toca mirar endavant i construir. I ho farem. Ho farem amb l’Oriol López, la Marta Vilaret, en Manel Sostres, la Marina Planellas, en Josep Amaya i la Isabel Padilla. No volem venjances ni rancúnies. I demanaríem el mateix tracte per part de tothom. Volem ser feliços. I això ningú ens ho traurà.

Molletans i molletanes: aquí som. Ja ens coneixeu. Mai renunciarem als nostres ideals.

Visca la República i visca Mollet!