Gràcies a ser gairebé 250 persones les disposades a treballar per canviar Mollet i per a la República vam poder muntar 7 seccions de barri (amb persones de cadascun dels barris que treballen al seu territori concret). I així en un sol cap de setmana podem muntar les 7 parades als barris, que sumades a la del centre fan 8 parades simultànies. I això ens acosta més i millor als molletans i molletanes. Ens hem conjurat a arribar a tots els racons, per tal que tothom tingui l’oportunitat d’escoltar els nostres raonaments i les nostres propostes per transformar Mollet. I sobretot per escoltar nosaltres el que se’ns vol dir.

M’he pogut passejar per totes elles i m’he trobat amb veïns de Lourdes que demanen més implicació de l’Ajuntament al seu barri; amb un grup de dones de l’Estació del Nord que ens denuncien la deixadesa des de fa anys als seus carrers; amb una àvia de Riera Seca que em comenta que ens votarà per primera vegada; amb una família de Santa Rosa que ens explica els problemes d’aparcament; amb persones de Can Borrell que ens feliciten per la feina feta; amb un noi de l’Estació de França que explica les potencialitats de Can Prat per al futur de Mollet; o amb joves del barri de Can Pantiquet amb qui comentem què hi faríem a la masia de Can Flequer.

I això fem. Intentem ser a tots els racons de Mollet per parlar amb tothom qui ho vulgui. I així fem territori de veritat. Sempre recordo la frase que em deia un dia l’Oriol Junqueras: “No és més d’esquerres aquell qui crida més sinó aquell que acumula més forces per transformar la seva realitat immediata”.

I nosaltres acumulem forces. I parlem amb tothom. Ens trobarem al carrer per treballar junts i per convertir els nostres somnis en una realitat.

Oriol López Mayolas

Candidat a l’Alcaldia de Mollet del Vallès per Ara Mollet ERC – MES