Dins dels actes amb motiu del 8 de març, com a dia de reivindicació col·lectiva dels drets de les dones els àmbits econòmic, polític i social; les Dones d’Ara Mollet-ERC volen expressar el seu compromís, com a formació política, en la lluita per la igualtat, la justícia i l’empoderament a través del feminisme.

Dins aquests marc, hem presentat un mural que vol sintetitzar aquesta exigència de forma integradora i creativa, a través de la imatge i la paraula. Volem agrair a dones i homes joves, locals i de fora, les propostes estètiques i la elaboració del mural que es pot veure al parc de les Pruneres. Tanmateix, properament farem entrega del II Premi Mª Àngela Palau, instaurat l’any passat, com a reconeixement a la labor social de persones i col·lectius desenvolupen a la ciutat.

Agnès Galdon

Secretària d’Igulatat i de la Dona