La nostra prioritat són els ciutadans de Mollet. Que visquin millor en allò que puguem fer possible des de l’àmbit municipal, que siguin més cultes, més lliures, més ben formats, amb més oportunitats… I que s’apliquin noves polítiques a les seves vides. Ara s’obria, després del trencament del pacte de governabilitat de CiU, un nou paradigma. Es podia aprofitar des dels grups d’esquerres per confrontar models de ciutat. Però no ha estat així: Canviem Mollet ha preferit influir –com tants han provat de fer abans- en les polítiques del PSC.

La ciutat de Mollet porta uns 10 anys amb els mateixos pressupostos. Estancada. Com ha progressat la ciutat en aquests 10 anys? Senzillament, no ha progressat. Ni progrés social, ni progrés econòmic, ni progrés cultural, ni progrés urbanístic, ni progrés tecnològic. I sense progrés no hi ha futur. Mollet té riquesa, cal saber gestionar-la i redistribuir-la d’altra manera. I avançar en igualtat i en benestar.

A més, tot això es fa amb un Govern que està al costat de la repressió als demòcrates republicans, i que no és capaç de demanar la llibertat dels presos polítics. Després del mandat popular del passat 2015 les lectures poden ser múltiples i diverses. Però una d’elles és molt clara, gairebé la majoria dels votants i dels regidors obtinguts volien un canvi.

¿Però per què els 5 regidors d’Ara Mollet ERC – MES no votem aquests pressupostos presentats pel PSC i possibilitats per Canviem Mollet, Ciutadans i el PP?

No hi ha projecte de ciutat. Són uns comptes continuistes. Sense polítiques noves, sense albirar un nou futur per a Mollet.

Per la manca de dades i d’informació i per la poca credibilitat d’aquest govern. Un govern que no compleix amb els acords compromesos -ni els pactats amb els grups que fins ara han donat suport als pressupostos, ni amb els d’obertura i pluralitat acordats a l’inici de mandat, ni tampoc amb les mocions que s’aproven per majoria al Ple.

Per inflar els ingressos per acontentar alguns. I perquè no tenim a sobre de la taula l’auditoria de les finances públiques que fa anys que venim demanant. És per això, i per molt més, que necessitem uns altres pressupostos i un altre govern.