La secció local d’Ara Mollet – ERC va celebrar el passat dissabte 25 a les 12h del migdia un acte al carrer per primera vegada amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Presidia la concentració una pancarta amb el lema “Un país lliure de violències masclistes”. La voluntat de la secció local d’ERC és de repetir actes d’aquesta mena en un futur.

Una trentena de persones es van concentrar a la plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès amb cartells amb el missatge “Ens volem vives. No esteu soles. Si ens toquen a una ens toquen a totes. Ni una menys. Republicanes, lliures i rebels”-

La regidora d’Ara Mollet – ERC, i també candidata a les eleccions del 21 de desembre a la llista d’Esquerra Republicana, Marta Vilaret, va ser l’encarregada de llegir un manifest, que us adjuntem.

Manifest 25 de Novembre : https://goo.gl/KLXzrd