Ahir es va celebrar el ple corresponent al mes de febrer a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, del qual el grup municipal d’Ara Mollet – ERC – MES en voldría fer algunes consideracions.

Ara Mollet – ERC – MES es congratula que, gràcies a la nostra iniciativa, hàgim aconseguit que es facin consultes ciutadanes a Mollet i que la primera que es faci abans de 4 mesos sigui sobre si l’ajuntament de Mollet ha d’adherir-se a l’AMI (Associació de Municipis per la Independència). La moció del nostre grup va ser aprovada per 7 vots a favor (Ara Mollet-ERC-MES i CiU), 4 en contra (C’s i PP) i 14 abstencions (PSC i Canviem Mollet).

Des d’Ara Mollet – ERC – MES considerem del tot positiu el fet que la ciutadania de Mollet pugui decidir sobre aquesta qüestió, o sobre altres que es puguin acordar, i ho trobem un gran avenç per la democràcia participativa.

També volem destacar i fer émfasi sobre les respostes que vam obtenir a 2 preguntes que vam realitzar.

El regidor Manel Sostres va preguntar al senyor alcalde Monràs (integrant del patronat de la Fundació Sanitària de Mollet), a instància de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès:

– “Si veuria positiu que el servei de rehabilitació es proporcionés des de l’edifici del nou Hospital en comptes d’on es fa ara, en uns locals de lloguer ubicats en una altra zona de la ciutat?”

La resposta de l’alcalde va ser que s’està estudiant la possibilitat que aquest servei de rehabilitació es faci a l’edifici del Sociosanitari.

I sobre la pregunta – “Considera correcta la gestió pressupostària d’uns solars de lloguer destinats a l’aparcament dels treballadors del sociosanitari durant els anys del 2010 al 2014, quan l’edifici estava en obres de rehabilitació i evidentment sense treballadors?”

La resposta de l’alcalde va ser que en aquells moments era imprescindible per al projecte que s’estava construint, ja que calia per les mateixes obres i per exemple per ubicar-hi contenidors d’oxigen, entre altres.

Grup d’Ara Mollet – ERC – MES.