Josep Gordi ha decidit presentar la seva renúncia com a regidor del grup municipal d’Ara Mollet – ERC – MES a l’Ajuntament de Mollet per causes laborals. La seva activitat com a professor i degà de la Facultat de Lletres de Girona, “li deixa poc temps per compaginar amb la feina de regidor”. Gordi, un cop anunciada la seva renúncia, destacava que “he estat molt a gust amb el grup municipal” i anunciava que “en els propers dies es farà militant d’ERC”.

Per la seva banda, Oriol López, portaveu del grup municipal, destacava que “treballar al costat de Gordi, una persona amb grans coneixements i rigor, ha estat un plaer. I que compten amb ell pel futur”.

La persona que pren el relleu de Gordi serà Josep Amaya i Aguilar, número 6 a la candidatura i militant d’ERC. Amaya es definia com “un molletà actiu i que volia donar empenta al grup”. Josep Amaya pujarà de regidor el proper 14 de març.