Amb aquesta reunió, tots els grups municipals han manifestat la seva preocupació i han posat a disposició dels treballadors tots els recursos de l’Ajuntament davant l’anunci de l’empresa de tirar endavant un expedient de deslocalització que podria afectar al voltant de 90 treballadors.

De moment, els grups municipals demanen a l’empresa que reconsideri el seu posicionament i li recorda que, més enllà del balanç econòmic i els beneficis empresarials, existeix el balanç social. Per aquest motiu li reclamen a Bacardí més sensibilitat social vers el territori.

En aquest sentit, defensen que és poc lícit deixar a l’atur 90 famílies per obtenir més beneficis econòmics, i més quan des del consistori no es té constància que l’empresa estigui passant per problemes econòmics.

A partir d’aquí, l’Ajuntament vol deixar clar que seguirà en contacte permanent amb el comitè d’empresa per seguir de prop les negociacions i fer tot el possible per salvaguardar els llocs de treball.