Aquestes no seran unes eleccions plebiscitàries, com ho van ser les del 27S, però aquells que aleshores deien que no ho eren ara diran el contrari. I és que tots els vots que no vagin a partits independentistes els comptaran com a vots contraris a la independència.

Nosaltres, Esquerra Republicana, anem a Madrid a dir-li a l’Estat espanyol que els independentistes volem un estat propi per resoldre els nostres problemes, que no volem que ens diguin com hem de distribuir els nostres diners, que no volem almoines a traves del FLA (uns diners que han recaptat dels catalans), que volem la nostra hisenda pública per gestionar els nostres impostos, que volem la nostra seguretat social, el nostre sistema educatiu,… En definitiva que anem a Madrid a fer la desconnexió real amb l’estat espanyol.

Necessitem guanyar aquestes eleccions a Catalunya per defensar a Madrid tot això, per què si no ho fem nosaltres qui ho farà?

Necessitem guanyar per demostrar a l’opinió pública internacional que el moviment independentista continua viu i hegemònic.

Necessitem guanyar per defensar el mandat democràtic emanat de les urnes del 27S per construir la República Catalana.

I per guanyar hem d’omplir les urnes de vots, per tant hem de convèncer als familiars, amics i coneguts que Esquerra Republicana som l’únic partit independentista d’esquerres català que es presenta a aquestes eleccions, perquè votar Esquerra Republicana és votar República.

Guanyarem!

Albert Biescas
President ERC Mollet del Vallès