Passat mig any des de les eleccions municipals i el balanç que fem del govern de Mollet, amb 7 regidors del PSC dels 25 que conformen el Consistori –i amb pactes de governabilitat amb Ciutadans i Convergència de molt poc recorregut-, és d’una acusada paràlisi i molt poca estabilitat. De moment no hem vist ni escoltat cap nova política per part de l’alcalde ni del PSC. La desgovernança és evident: són ja molts els tècnics municipals que ens expliquen de primera mà que no hi ha coordinació entre el govern i els treballadors municipals. I costarà molt aprovar uns Pressupostos per al 2016. El nou govern no ha entès que estem en uns nous temps que requereixen de noves maneres de fer.

CAP A LA PERMANENT INESTABILITAT
La inestabilitat política municipal no és bona ni per a Mollet ni per cap altre municipi. És per això que des d’Ara Mollet – ERC – MES tornem a posar sobre la taula que cal un pacte que atorgui estabilitat al municipi i que respongui a la demanda de canvi que hi va haver a les passades eleccions. Retornem al diàleg per regenerar la política molletana i apostar per un canvi de persones i de polítiques al govern de la ciutat. Polítiques orientades cap a la cohesió i ajuda social, i nous espais per ala ciutadania.
ELS PROCESSOS ELECTORALS DEL 2015
Hem presentat als plens municipals una desena de propostes i mocions (sobre justícia social la majoria d’elles, però també sobre obertura democràtica, recuperació de patrimoni de Mollet, i sobre la situació que viu el país). I és que Catalunya viu temps de canvis, de procés constituent cap a l’horitzó que sempre hem somniat: una República catalana. Per això vam treballar al costat de la candidatura de Junts pel Sí a les eleccions catalanes i vam guanyar-les a Mollet. I ara, davant del repte de les eleccions a les Corts espanyoles donarem suport a ERC i a la seva aposta d’anar-hi a defensar el mandat democràtic del Parlament català. Per això el tàndem de Gabriel Rufián (membre de Súmate) i de l’expert i estimat diputat Joan Tardà són la millor eina per defensar els drets socials i nacionals a Madrid.
Grup Municipal d’Ara Mollet – ERC – MES